Сватба на открито в комплекс Мидалидаре

Искаше ми се да започна така: „Испански мафиоти с каскети откраднаха българска булка пред очите на стотици свидетели“, но… това беше само началото и щях да пропусна много съществени моменти и преживявания от този толкова важен ден.

 

Пъстра на емоции, колоритна, усмихната, елегантна. Такава беше сватбата на Стиляна и Луис на едно от най-предпочитаните места за сватби у нас – комплекс Мидалидаре. Българо-испанската семейна комбинация надхвърли очакванията ни за чудесна организация, съчетаваща родните традиции с непокорния средиземноморски дух. По-лесно ще ме разберете така – нещо средно между огнено фламенко и шарена ръченица.

Положението беше международно

През целия ден около 120 души разговаряха на 6-7 различни езика и два пъти повече диалекти и наречия и дори остана съмнение дали Стиляна и Луис разбраха точния момент, в който ги ожениха официално 😉

Какво е важно за успеха и организацията на всяка сватба

Винаги сме казвали, че най-хубавите сватби ги правят приятелите. Когато имаш истински верни приятели, целият сватбен ден преминава на един дъх. С много смях, шеги, чисти емоции /също така, най-често нелепите шеги ги отнася младоженецът/. Приятелите и най-близките хора придават онзи особен чар, без който сватбеното тържество не би било същото. Точно тези моменти са най-ценни. Заснети и монтирани добре с подходящата музика, правят сватбения филм различен и той остава съкровен спомен дори и след много години. Както ще видите и в трейлъра от сватбата на Стиляна и Луис, близките и приятелите имат решаваща роля за атмосферата от деня и партито в градината на комплекс Мидалидаре.

 

➤  Сватбено видеозаснемане 【InFocus Studio】;

➤   Фотография: Радостин Любенов;

➤  Dj Chavo Chavdar Telbizov;

 

Свържи се с нас и запази дата на ☎ +359 886 017 607 или онлайн

Виж още от нашата работа тук: InFocus Studio

☀ Зарадвайте ни и харесайте нашата фейсбук страница ☀

Виж тук – Цени и услуги

Start typing and press Enter to search

Видео зСватбено видео